orangevalko

SINIRIUTAN KIM SÖDERBERGIN TARINA

Kim Söderberg ja Siniriutan tarina

Lemmikkimedia kävi haastattelemassa Siniriutan Kim Söderbergiä. Kimi kertoi mistä intohimo akvaarioharrastukseen sai alkunsa ja kuinka hän päätyi kauppiaaksi. Saamme samalla myös tietoa merivesiakvaarion kalkkitasapainon ylläpitoon käytetystä Balling-menetelmästä ja käymme tutustumassa Kimin huoltamaan upeaan Deltec -akvaarioon Etelä-Helsingissä.

 S I N I R I U T T A

Merivesiakvaarioiden erikoisliike!

Kotisivut:  http://www.siniriutta.fi

Facebook:  https://www.facebook.com/groups/176180931587/

Siniriutta avasi ensimmäisen vähittäismyymälän 16.11.1991 Vantaan Hämenkylään. Myymälä oli kooltaan 20 neliötä ja sijaitsi kukkaliikkeen sisätiloissa. Liiketila laajeni samoissa tiloissa moneen kertaan ja 1994 – 2002 oli myymälä noin 150 neliön kokoinen.

Vuoden 2002 joulukuussa Siniriutta muutti Akvaariolinnaan Vantaan Petikkoon. Kiinteistössä sijaitseva asunto muutettiin myymäläksi ja samalla näyttelytilat remontoitiin. Näyttely lopetettiin 2006 ja 2007 muutettiin koko tila myymäläksi. Helmikuussa 2008 myytiin 330 neliön myymälä.

Syksyllä 2009 toiminta taas alkoi; pääpainopisteenä akvaarioiden suunnittelu ja niiden huolto julkisiin tiloihin ja yksityisille.

Vuoden 2010 maaliskuussa rakentui uusi myymälä Vantaanpuiston ostoskeskukseen ja aloitimme merivesikalojen, korallien ja tekniikan tuomisen uudelleen Suomeen.

Vuoden 2013 marraskuussa myymälä muutti uusiin tiloihin Selkiin.

Lisää akvaarioista ja Siniriutan kanssa toteutettu juttusarja merivesiakvaarion hoidosta Lemmikkimedian akvaariot -osiossa!