orangevalko

UUSI KOIRANPENTU VIDEOSARJA ALKAA!

Pennut -sarja alkaa 4.4.

Pennut -sarja alkaa Lemmikkimedian kanavilla 4.4.2018. Sarja on tarkoitettu kaikille koirista kiinnostuneille ja erityisesti uusille koiranpennun omistajille sekä pennun hankintaa harkitseville. Sarjan uusi koiranpentu -video ilmestyy aina kerran viikossa.

Tilaa Lemmikkimedian YouTube -kanava

Helpointen seuraat Pennut-sarjaa, kun tilaat Lemmikkimedian YouTube -kanavan, niin olet aina ensimmäisten joukossa uuden jakson ilmestyessä:

 

Pitkän odotuksen jälkeen on aivan ihanaa saada se oma pieni koiranpentu kotiin. Yleensä silloin herää kysymykset miten menetellä erilaisissa tilanteissa, kun pentu on jo kotona ja tilanteet tulevat eteen arjessa. Vaikka olisi omistanut jo montakin koiraa, jokainen koira on oma yksilönsä ja kokenutkin koiran omistaja voi olla uuden tulokkaan kanssa ihmeissään. Koira on ihana lemmikki, joka vaatii omistajaltaan koulutusta ja huolenpitoa.

Lemmikkimedia on toteuttanut teille sarjan, jossa haluamme vastata uuden pennun omistajan mieltä askarruttaviin kysymyksiin sekä tuoda esille asioita, joita ei välttämättä osaa kysyä, mutta joita olisi hyvä tietää. Sarjaa toteutetaan yhteistyössä Oy MUSH Ltd:n kanssa.

Toivottavasti viihdytte Pennut -sarjan parissa ja kerrotte siitä myös kavereille. Olemme myös kiitollisia kaikesta saamastamme palautteesta ja kehitysideoista!

Kaikki Lemmikkimedian koira-videot löydät täältä.