orangevalko

KUMPPANEILLE

Tavoitteenamme on tuottaa mielenkiintoista ja laadukasta lemmikkieläinharrastukseen liittyvää sisältöä ja etsimmekin jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita.

Etsimme projekteihimme myös kaupallisia yhteistyökumppaneita. Lemmikkimediassa ei ole varsinaista mainontaa, vaan teemme yhteistyössä kumppaneiden kanssa yleisöämme kiinnostavaa sisältömarkkinointia.

Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme minkälaisia yhteistyömalleja on meillä tarjolla. Olemme myös avoimia uusille yhteistyöehdotuksille.

huutomerkki

20 000 katsojaa / kk

TAVOITTAA KOHDENNETUSTI PITKÄLLÄ AIKAVÄLILLÄ

Tilaa

6 000 tilaajaa

KONSEPTIMME POHJAUTUU SISÄLTÖMARKKINOINTIIN

Lemmikkimedian videoita katsotaan kuukaudessa keskimäärin 20 000 kertaa, ja katsotuin videomme on saanut jopa 80 000 katselukertaa. 

Konseptimme pohjautuu sisältömarkkinointiin, joka on tutkitusti tämän hetken tehokkaimpia markkinointikeinoja. Sisältömarkkinointi on pitkäaikainen investointi, joka toimii korkoa korolle ilmiönä rahastoon sijoittamisen tavoin. Mitä pidempään sisältö on netissä, sitä enemmän katseluiden määrä kasvaa – Video ei siis vaikuta pelkästään määrätyn kampanja-ajan, kuten perinteiset mainokset, vaan informatiivinen sisältö tavoittaa katsojat nyt ja vuoden päästä. Kyseessä on siis pitkän aikavälin investointi.

Meillä on yli 5000 lemmikeistä kiinnostunutta seuraajaa, joten kanavamme avulla tavoitat yleisösi myös kohdennetusti. Meidän kautta markkinaviestisi ei kaiu kuuroille korville!