Uncategorized

Tietoa Lemmikkimediasta

Lemmikkimedia logo

Lemmikkimedia on lemmikkieläinharrastajille suunnattu sisältöpalvelu. Tuotamme lemmikkiaiheisia videoita yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Parhaimmillaan yksittäinen videomme on saanut jopa 56 tuhatta katselukertaa. 

Pyrimme tuottamaan sisältöä monipuolisesti ja käsittelemään erilaisia eläinlajeja aina kissoista ja koirista jyrsijöihin ja akvaariokasveihin. Teemme yhteistyötä sekä alan asiantuntijoiden että tavallisten lemmikkieläinharrastajienkin kanssa.

Tavoitteenamme on tehdä Lemmikkimediasta Suomen johtava lemmikkiaiheisen sisällön tuottamiseen erikoistunut media. Suunnittelemme myös lemmikkiaiheisen TV -ohjelman tuotantoa tulevaisuudessa.

Lemmikkimedian tuottaa DigiScoop Oy

https://digiscoop.com

Keitä me olemme?

Aliisa Drozd – Lemmikkimedian tuottaja

Aloitin Lemmikkimedian tuottajana vuoden 2021 alussa. Tavoitteenani on tehdä Lemmikkimediasta kaupallisesti menestyvä, laadukasta sisältöä tuottava kanava. Lemmikkiala on jatkuvassa kasvussa, ja uskon että lemmikkiaiheiselle medialle on kysyntää kaikkien lemmikkieläimistä kiinnostuneiden keskuudessa. Lemmikkiaiheisten sisältöjen suosion kasvun voi nähdä esimerkiksi sosiaalisessa mediassa, ja näen paljon potentiaalia sisältöpalvelussa, joka käsittelee aihetta monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti.

Haluamme tarjota mielenkiintoisia näkökulmia, tietoa ja hauskoja hetkiä lemmikkien parissa.

Pertti Kaijasilta – ohjaaja, toimittaja

Lemmikkimedia pyrkii toteuttamaan mielenkiintoisia ja haluttuja sisältöjä lemmikkiharrastajille. Oma tehtäväni on huolehtia tämän sisällön laadusta. Parasta tässä työssä on tietysti kanavamme katsojilta saatu palaute. Kaikkien kannustavien kommenttien lisäksi haluamme kiittää katsojia videoidemme katselusta. Tähän mennessä sisältöjämme on katsottu lähes 2 miljoonaa kertaa ja tavoitamme säännöllisesti jo yli 20 000 alan harrastajaa joka kuukausi. Suuri kiitos siitä kaikille teille. Erityisesti haluamme kiittää niitä kaikkia alan harrastajia, jotka ovat jo esiintyneet videoissamme ja tarjonneet hienoja hetkiä teille kaikille hyvän harrastuksen parissa.

Tervetuloa viihtymään ja tekemään yhteistyötä kanssamme!