orangevalko

PENNUT JAKSO 2: UUTEEN KOTIIN

Pennut -sarjan toisessa osassa vierailimme luovutusikäisen koiranpennun uudessa kodissa.

Kun pentu lähtee uuteen kotiin, automatka saattaa olla pennun ensimmäinen. Samalla pennun koko elämä mullistuu, kun se lähtee emon ja sisarusten luota yksin uuteen, omaan kotiin.

Valmistaudu pennun kotiin saapumiseen

Pennun on hyvä antaa itse valita turvalliseksi kokemansa paikka, mistä käsin on hyvä tutustua uuteen ympäristöön rauhassa ja omaan tahtiin.

Pennun oloa voi helpottaa kasvattajalta mukaan saatu tutun tuoksuinen peitto tai lelu. Apteekeista ja eläinkaupoista saatavista feromonivalmisteista voi myös olla apua sopeutumisvaiheessa.

Tänä päivänä lemmikin omistajille on tarjolla valtavasti erilaisia tarvikkeita. Listasimme välttämättömiä hankintoja, joita olisi hyvä tehdä ennen pennun saapumista:

• Penturuoka (suunniteltu vastaamaan kasvavan pennun ravitsemuksellisia tarpeita)
• Tukeva ruoka- ja vesikuppi
• Panta tai valjaat sekä talutin (puhelinnumerolla varustettu nimilaatta pantaan)
• Oma peti tai alusta
• Kynsisakset, harja
• Turvallisia puruluita ja leluja
• Makupaloja toivotuille tavoille ohjaamista varten

Espanjanvesikoirarotuun tutustut tämän videon kautta: youtube.com

Nuutti -pennun kennelin, Green Perry’s, löydät täältä: greenperrys.wordpress.com

Seuraavassa Pennut -sarjan jaksossa kerromme muun muassa mitä tarkoitetaan koiranpennun sosiaalistamisella ja annamme vinkkejä sisäsiisteyden harjoitteluun.

Heidin apua pennun koutukseen löydät täältä: tassutin.fi

Lemmikkimedia tuottaa Pennut -sarjan yhteistyössä Oy Mush Ltd:n kanssa. Mushin Vaisto Puppy on lisäaineeton raaka täysravinto pennuille. Siitä saat lisää tietoa täältä: Vaisto Puppy

Helpoiten seuraat Pennut-sarjaa, kun tilaat Lemmikkimedian YouTube -kanavan. Löydät sieltä sarjan oman soittolistan. Kaikille kanavan tilaajille lähetetään linkki Lemmikkimedian pentuoppaaseen, joka julkaistaan lähiaikoina.

Tilaa Lemmikkimedian YouTube -kanava

Helpointen seuraat Pennut-sarjaa, kun tilaat Lemmikkimedian YouTube -kanavan, niin olet aina ensimmäisten joukossa uuden jakson ilmestyessä:

 

Kaikki Lemmikkimedian koira-videot löydät täältä.