orangevalko

PENNUT JAKSO 6: OPPIMISEN PERIAATTEET

Temppuja on mukava esittää myös kavereille!

Temppujen opetteleminen pennun kanssa on mukavaa puuhaa. Siitä nauttii sekä koira että ohjaaja. Se on joko automaattista, jossa kaksi asiaa liittyy voimakkaasti toisiinsa, tai koira on oppinut että jonkun asian tekemisellä on tietty seuraus.

Oppimista tapahtuu koko ajan, ei vain silloin kun koulutamme koiraa, eikä koira tarvitse oppiakseen ihmisen läsnäoloa.

Koulutuksellisin keinoin opetamme koirille haluamiamme asioita. Koulutuksessa palkkio ja oikea aikainen palkitseminen ovat avainasemassa.
Koiraa voidaan auttaa tekemään asioita, joita haluamme sen tekevän, tai koiraa voidaan palkita, kun se itse päättää toimia meidän toivomalla tavalla.
Vaikeammat asiat on hyvä pilkkoa pienempiin osiin ja kannustaa koiraa vähitellen vaikeampiin suorituksiin.

Pennut -sarja jää nyt kesätauolle, mutta syksyllä palaamme jaksolla, jossa mietitään miten pennun kanssa voi valmistautua eläinlääkärikäynnille.

Lemmikkimedia tuottaa sarjaa yhteistyössä Oy Mush Ltd:n kanssa. Mushin Vaisto Puppy on lisäaineeton raaka täysravinto koiranpennuille. Siitä saat lisää tietoa täältä: mushbarf.com

Helpoiten seuraat Pennut-sarjaa, kun tilaat Lemmikkimedian YouTube -kanavan. Löydät sieltä sarjan oman soittolistan: youtube.com/lemmikkimedia

Tilaa Lemmikkimedian YouTube -kanava

Helpointen seuraat Pennut-sarjaa, kun tilaat Lemmikkimedian YouTube -kanavan, niin olet aina ensimmäisten joukossa uuden jakson ilmestyessä:

 

Kaikki Lemmikkimedian koira-videot löydät täältä.